faromatique

Faromatique Hydracense nacht olie actie

Een vochtregulerend concentraat met een verzachtende werking. Bevat de essentiële oliën Aloë Vera, Kamille, Lavendel en Calendula gemengd met de rijke Jojoba olie. Het concentraat 3 maal per week ’s avonds aanbrengen na de reiniging, voor de nacht crème.

De Henriëtte Faroche Faromatique concentraten zijn het moderne antwoord op het ouderwetse (poeder)masker. Deze serums met elk een specifieke samenstelling op basis van etherische oliën en krachtige kruidenextracten kunnen i.p.v. een masker tot 3x per week eenvoudig op de schoongemaakte huid worden aangebracht. Afsluiten met de nachtcrème. Wanneer u huid een extra boost nodig heeft kan het concentraat ook in een 10 tot 20 daags kuurverband worden gebruikt.

Hydrasence nacht olie, Van € 19,60 Nu voor € 10,00

Aanbieding oogroller

Intense Anti Puffiness Eye gel roller

Deze roller is ideaal voor de gevoelige huid rondom de ogen. Met deze roller zijn vochtwallen verleden tijd!
De werkstoffen in deze roller hebben een sterke vocht afdrijvende werking waardoor ook donkere plekken rondom de ogen verminderd worden. Fijne droogtelijntjes verdwijnen vrijwel meteen.

De gel is verpakt in een handige roller met een klein kogeltje erin. Dit kogeltje zorgt nog eens voor extra verkoeling. Van €15,70 Nu voor € 8,50