masker

Koning Winter staat in de coulissen weer gereed om zijn regeerperiode te beginnen. Een tijd waarin het buiten koud en guur is, maar binnen gezel­lig en warm…Uw huid wordt blootgesteld aan allerlei weersinvloeden en door de droge lucht van de centrale verwarming kan ze daardoor schraal aanvoelen. De huid kan daarom wel een extra oppepper gebruiken. Een behandeling voor uw huid is daarom een warm welkom.

Ik wens u een gezond en stralend 2014 toe!

Aanbieding

In deze periode van kou en wind, kan de huid wel wat extra’s gebruiken. Bij aankoop van een thuismasker naar keu­ze, 3 halen 2 betalen.

Last van droge handen…?

handen parafinebadMet een heerlijke paraffine behandeling kom je er snel weer van af! Tevens versterkt het je nagels. Normaal € 17,95 nu voor € 12,95

Reserveren is gewenst

 

Waarom lichttherapie?

lichttherapie

Lichttherapie wordt bij winterdepressie aanbevo­len door huisartsen. Extra licht helpt om de aan­maak van melatonine te remmen. Het licht van een zonnebank helpt niet, vandaar dat ik een speciale lamp heb die u kunt huren om van uw winterdipje af te komen. Vijf dagen moet u elke dag (niet aan het einde van de middag en avond) 30 minuten achter de lamp zitten en terwijl u bijv. lekker de krant leest waarbij u af en toe (een paar seconden per minuut) in het licht van de lamp kijkt, doet de lamp het werk. Zo voelt u zich na een week weer vol energie! U krijgt de lamp met een uitgebreide handleiding mee naar huis, zodat u in alle rust zelf uw kuur kunt plannen.

€ 40,00 voor 5 dagen. (€100,00 borg). Tweede persoon € 20,00 per gezin

Courtin actie

bodymilkDeze actie loopt nog even door. Wees er snel bij, want op = op

Bij aankoop van de Courtin Bodymilk € 17,20 gratis de Courtin Bodyscrub! t.w.v. € 14,20