De herfst is al weer begonnen. Een periode waarin veel mensen geplaagd worden door griep en verkoudheid. Fysieke weerstand is in de¬ze tijd van wezenlijk belang. Drukte in werk en dagelijkse bezigheden beperken vaak de ruimte voor jezelf. De ruimte die je hard nodig hebt om gezond en in balans te blijven. Gun jezelf dat mooie moment van rust of geef een vriend of vriendin een cadeaubon, dan kunnen ook zij kennis maken met de wellness behandelingen van Schoonheidssalon Sciëntia.

Aanbieding Enzymatische peeling        

Bij aankoop Courtin Enzymatische peeling, gratis de Courtin hand & face wash!
 
Deze enzymatische peeling met tea tree oil verwij¬dert snel dode huidcellen en oppervlakkige onzui¬verheden. Ook zeer geschikt voor huiden met een verstoorde talgklierfunctie. De huid voelt weer zacht en soepel aan. De peeling aanbrengen op een goed gereinigde huid en met ronddraaiende bewe¬gingen inmasseren. Peeling 10 minuten laten in¬werken. Afspoelen met lauwwarm water.     

bodymilkAanbieding 

Bij aankoop van een reinigingsmilk naar keuze, gratis de bijbehorende lotion.     

Workshops Herfst / Najaar

Laat de donkere avonden maar komen, binnenshuis wordt het gezellig en sfeervol met prachtige bloemstukken.  
Eigen creativiteit maakt het verschil, ieder bloemstuk is daarom uniek. Schrijf je in voor een workshop om zelf zo’n mooi bloemstuk te maken.    
            
Herfst Etagère  € 29,50: woensdagavond 2 oktober 19:30-21:30 uur.
Herfst Krans     € 24,50: woensdagavond 9 oktober 19:30-21:30 uur.
Herfst Schaal   € 22,50: woensdagavond 16 oktober 19:30-21:30 uur.
 
Voor opgave en/of meer informatie, neemt contact op met Eloise Suiveer. Per e-mail suiveer@gmail.com of telefoon 06 – 46 40 44 40.
 
Alle workshops zijn inclusief  bloemen, ondergronden, decoraties, schalen het en gebruik van gereedschappen.